Μάρμαρα, γρανίτες, Alfa Marble  
en
HOME ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ GALLERY NEA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
     

Αλφα μάρμαρα, προφίλ εταιρείας

Η Επιχείρηση ΑΛΦΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Α.Ε ιδρύθηκε το 1984 από τον Επιχειρηματία Μηχανικό Χαμαντ Χλειχελ. Η εταιρία υπήρξε πρωτοπόρα, από την αρχή της ίδρυσης της, με τις Εξαγωγές Ελληνικών Μαρμάρων στο εξωτερικό, αλλά και την μεγάλη συλλογή διάφορων, φυσικών, πετρωμάτων από όλο τoν κόσμο και την Ελλάδα.  

Σε ένα άνετο ιδιωτικό χώρο 6500τ.μ στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, 58 (90) (έναντι σχολής Ευελπιδων) διαθέτουμε πάνω από 300 διαφορετικούς τύπους διακοσμητικών πετρωμάτων όπως μάρμαρα, γρανίτες, πέτρες, όνυχες, ψηφιδωτά και πολύ σπάνια πετρώματα, που συνδυάζονται με τoν πιο όμορφο τρόπο στην μοναδική μας έκθεση. Όμορφες και πρακτικές λύσεις προβάλλονται και δίνουν στον πελάτη την δυνατότητα να επιλέξει από έτοιμες προτάσεις σε κλασσικό ή μοντέρνο στυλ, για το δάπεδο, το τζάκι, την κουζίνα, το μπάνιο, την πισινά. Επίσης και πολλές ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού, εσωτερικά και εξωτερικά.  

Η Εταιρία μας δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και την τέλεια επεξεργασία στο τελικό αποτέλεσμα. Με σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.  

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε, να σας εντυπωσιάσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε στον υψηλής αισθητικής χώρο μας της φυσικής ομορφιάς.